Menu's

Dagmenu

9 tem 15 maart

Dagsoep

* * * *

Duo van kaas- & garnaalkroketten

* * * *

Kalfsmedaillon met rode wijnsaus, warme groenten en kroketten

of

Tonijnsteak in kruidenboter, seizoenssalade en pommes duchesses

* * * *

verrassingsdessert



  • Menu I Soep/Hoofdgerecht/Dessert 25,00€
  • Menu II Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 30.00€
  • Menu III Soep/Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 32.50€



  • Geen wijziging mogelijk bij het menu



Keuzemenu

  • Aspergesoep / Tomatensoep / Dagsoep

    * * * *

  • Parmaham met meloen / Duo van kaas- en garnaalkroket / Carpaccio

    * * * *

  • Zalmfilet met bearnaisesaus, groenteboeket en pommes duchesses

    of

    Brochette van varkenshaasje met rode wijnsaus, groenteboeket en kroketten

    of

    Scampi van de chef

  • Tiramisu / Chocoladefondue met vers fruit / Dame blanche


    Menu 35,00€

Asperge gerechten

Asperge gerechten

14,50€/18,75€

***

Penne met asperges & scampi, bieslook in roomsaus

19,50€

***

Zalmfilet & asperges met bearnaisesaus, warme groenten en pommes duchesses

22,75€

***

Kalfsmedaillon & asperges met rode wijnsaus, warme groenten en kroketten

22,75€

Valentijnsmenu

14-15-16 februari

Champignonsoep

* * * *

Carpaccio van zalm

* * * *

Duo van kip & rundbrochette met pepersaus, warme garnituur en frietjes

of

Gegratineerde zeetong-zalmrolletjes in kreeftensaus met salade en pommes duchesses

* * * *

verrassingsdessert

  • Menu I Soep/Hoofdgerecht/Dessert 25,00€
  • Menu II Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 30.00€
  • Menu III Soep/Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 32.50€