Menu's

Ieder dag serveren wij een wisselend menu

Weekendmenu

Weekendmenu 17 & 18 november 2018

Gele pompoensoep met garnaaltjes

* * * *

Carpaccio van tonijn

* * * *

Gegrilde gamba's met spaghetti alio olio

Of

Varkenshaasje met boschampignonsaus en aardappelgratin


* * * *

Verrassingsdessert



  • Menu I Soep/Hoofdgerecht/Dessert 25,00€
  • Menu II Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 30,00€
  • Menu III Soep/Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 32,50€



  • Geen wijziging mogelijk bij het weekendmenu



Keuzemenu

  • Aspergesoep / Tomatensoep / Dagsoep

    * * * *

  • Parmaham met meloen / Duo van kaas- en garnaalkroket / Carpaccio

    * * * *

  • Zalmfilet met bearnaisesaus, groenteboeket en pommes duchesses

    of

    Brochette van varkenshaasje met rode wijnsaus, groenteboeket en kroketten

    of

    Trio van pasta

  • Tiramisu / Chocoladefondue met vers fruit / Dame blanche


    Menu 35,00€

Kerstmenu

Witloofsoep met garnaaltjes

* * * *

Salade met gerookte kip en granaatappel

* * * *

Hertenbiefstuk met boschampignonsaus, aardappelgratin en kerstgarnituur

of

Zeebaarsfilet met dilleroomsaus en pommes duchesses

* * * *

Kerstsurprise

Menu 39,00€

Aspergegerechten

Asperge op Vlaamse wijze

14,50€/18,75€

***

Penne met asperges & scampi, bieslook in roomsaus

19,50€

***

Zalmfilet & asperges met bearnaisesaus, warme groenten en pommes duchesses

22,75€

***

Kalfsmedaillon & asperges met rode wijnsaus, warme groenten en kroketten

22,75€