Menu's

Ieder dag serveren wij een wisselend menu

Weekendmenu

23 & 24 februari

Pompoensoep

* * * *

Garnaalkroketten met tartaar

* * * *

Spareribs met frietjes & salade

Of

Zalmfilet met een croute van rode pesto, witte wijnsaus & pommes duchesses

Of

Verrassingsdessert



  • Menu I Soep/Hoofdgerecht/Dessert 25.00€
  • Menu II Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 30.00€
  • Menu III Soep/Voorgerecht/Hoofdgerecht/Dessert 32.50€



  • Geen wijziging mogelijk bij het menu



Keuzemenu

  • Aspergesoep / Tomatensoep / Dagsoep

    * * * *

  • Parmaham met meloen / Duo van kaas- en garnaalkroket / Carpaccio

    * * * *

  • Zalmfilet met bearnaisesaus, groenteboeket en pommes duchesses

    of

    Brochette van varkenshaasje met rode wijnsaus, groenteboeket en kroketten

    of

    Trio van pasta

  • Tiramisu / Chocoladefondue met vers fruit / Dame blanche


    Menu 35,00€

Valentijnsmenu

Witloofsoep met garnaaltjes

* * * *

Carpaccio van tonijn

* * * *

Argentijnse steak met champignonsaus, warme groenteboeket en kroketten

of

Victoriabaarsfilet met preisaus , seizoenssalade en pommes duchesses

* * * *

Valentijnsdessert

Menu 1 soep/hoofdgerecht/dessert 25,00€

Menu 2 voorgerecht/hoofdgerecht/dessert 30,00€

Menu 3 soep/voorgerecht/hoofdgerecht/dessert 32,50€

Aspergegerechten

Asperge op Vlaamse wijze

14,50€/18,75€

***

Penne met asperges & scampi, bieslook in roomsaus

19,50€

***

Zalmfilet & asperges met bearnaisesaus, warme groenten en pommes duchesses

22,75€

***

Kalfsmedaillon & asperges met rode wijnsaus, warme groenten en kroketten

22,75€